Producten

STAPPEN MOTOR LINEARE ACTUATORS

De HaydonTM productlijn van lineare actuators biedt een effectieve oplossing voor de traditionele omzetting van een roterende in een lineaire beweging. De rotatie-naar-lineair conversie is uniek; het geschied binnen in de motor. Hierdoor vervallen onderdelen zoals riemen en pullies, tandheugel - rondsel en andere mechanische componenten.

Stepper Motor Linear Actuators

SPINDELS EN MOEREN

Kerk® brand spelingsvrije moeren en spindelsbieden u een eenvoudeige interface met veles soorten rotatieve aandrijvingen zoals stappen motoren, servo's en verschillende DC- en AC-motoren. Voor een optimale prestatie en nauwkeurigheid worden verschillende, gepatenteerde, uitvoeringen van spelingsvrije moeren geboden.

Leadscrews and Nuts

LINEAR GELEIDINGEN, RAILS EN SPLINES

Linear rails worden toegepast bij langere bewegingen wanneer een lagere materiaalprijs, engineering kosten en assemblage moeten worden gehaald. De lineaire rails and sledes zijn volledig mechanische samenstellingen inclusief de geleiding, kogellagers, frame en spindel. Ook zijn er uitvoeringen met reeds aangebouwde motor of motor/drive.

Lineaire Geleidingen en Splines zijn componenten voor anti-rotatie,  ter overbrugging en additionele geleiding en ondersteuning.

Linear Rails Guides and Splines

DRIVES/VERSTERKERS

Stappen motoren en stappen motor lineaire actuators benodigen externe elektronica om te kunnen werken. Het meest effectief hiervoor zijn de zogenaamde “chopper drives”, ook wel bekend als “constant current drives”. Haydon Kerk Motion Solutions bidet verscheidene types chopper en microstepping chopper drives.

Stepper Motor Linear Actuators Drives

HERMETISCH AFGEDICHTE SCHAKELAARS

De Haydon productlijn "sealed switches" worden gebruikt in de luchtvaart (zowel militair als commercieel), militaire installaties, ruimtevaart en industriële toepassingen in extreme omstandigheden zoals gas turbines and hoge temperaturen research instrumentatie. Haydon schakelaars worden gebouwd om te voldoen aan de meest stringente militaire specificaties.

Sealed Switches